3 лютого, 2017

СУМ обдарувала дітей України

Діти в Калуші отримали дарунки.

НЮ-ЙОРК. – На день св. о. Миколая Спілка Української Молоді (СУМ) в Америці вже втретє включилася в акцію Світової Управи СУМ „Теплом зігріємо серця-2016”‚ щоб у добрій справі об’єднати юних українців для допомоги дітей військослужбовців‚ які зараз перебувають на війні, або які загинули‚ обороняючи Україну. Також акція має допомагати переселенцям‚ які були змушені покинути рідні хати через війну в східніх реґіонах України.

На загал ця акція включала СУМ США‚ Канади, Австралії, Німеччини, Бельгії та Великобританії. Були зібрані подарунки для дітей з Калуша, Львова, Тернополя, Хмельницького, Чернігова, Сквири, Бобринця, Дніпропетровська та Києва‚ де діє СУМ.

Юнацтво Відділу „Маріюпіль“ в Чикаґо пересилає дарунки дітям України.

Юнацтво Відділу „Маріюпіль“ в Чикаґо пересилає дарунки дітям України.

Почули наш заклик допомогти дітям члени, особливо сумівці юнацького віку з 18 осередків та одного відділу на території Америки і навіть в одній самодіяльній громаді‚ де немає осередку СУМ, але є поодинокі сумівці. Навіть неукраїнська громада у Риджфілді‚ Конектикат‚ допомогла‚ коли почула наш заклик допомогти дітям. 1,039 дітей‚ які найбільше потребують відвідин св. о. Миколая, отримали подарунки.

Юнацтво Осередку Стемфорду приготувало подарунки.

Юнацтво Осередку Стемфорду приготувало подарунки.

Ця акція мала й велике моральне значення, адже засвідчила єдність українців світу, незалежно від місця їх проживання чи віку. Акція також вчить юнацтво любити ближнього і допомагати іншим.

Коментарі закриті.