5 лютого, 2016

СУМ допомагає сиротам в Україні

Батьки Владислава Трепка з подарунками для дочки полеглого сина.

НЮ-ЙОРК. – Вже другий рік поспіль діє акція „Зігріємо теплом серця!”, започаткована активістами Спілки Української Молоді (СУМ) в Україні й підтримана Крайовими Управами СУМ в США, Канаді, Австралії, Німеччині Бельгії та Великобританії. Метою акції є підтримка дітей, у яких батьки загинули на Донбасі‚ та тих, хто далі продовжує боронити незалежність України у цій війні.

Парафіяни Української православної катедри св. Володимира у Ню-Йорку зібрали й відправили подарунки для 17 дітей з Чернівецької области, чиї батьки віддали свої життя, захищаючи східні кордони України від московської окупації. З України надійшов лист-подяка від батьків 28-річного лікаря-хірурга Владислава Трепка‚ який загинув на полі бою‚ рятуючи поранених‚ і залишив сиротою тримісячну дочку.

Подарунки з Америки дійшли до малечі з Буковини.

Подарунки з Америки дійшли до малечі з Буковини.

Зимовий одяг, взуття, іграшки та ласощі – це найменше, що можна зробити, щоб віддати пошану загиблим та подякувати їм за те, що пожертвували життям, щоб в Україні панував мир, щоб українці, включно з їхніми дітьми, жили у цивілізованому суспільстві, а не рабстві „московського світу”, збудованого за сталінськими зразком.

Особливу подяку висловили організатори акції настоятелеві катедри о. Володимирові Музичці за молитви та духовну опіку, настоятелеві греко-католицької церкви св. Миколая у Пасейку‚ Ню-Джерзі‚ о. Андрієві Дудкевичу за співорганізацію акції та перевізникові „Ukraine Express“, який зголосився безкоштовно доставити подарунки в Україну.

Коментарі закриті.