22 вересня, 2016

Стипендії для студентів від УФКС

На фото: Рада директорів УФКС, стипендійний комітет та стипендіяти: (верхній ряд зліва) Семен Владика, Віктор Бандрівський, Мартин Савка, Назарій Токарчук, Тарас Назаревич, Михаїл Михайлов, Софія Кенн, Таня Дашкевич, Роман Кшисяк; (середній ряд) Володимир Отварухін, Василь Корнило, Олег Лебедько, Ярослав Фатяк, Ярослав Кірік, Барбара Тимоць-Гутієрез, Річард Гарріс, Тамара Денисенко, д-р Євген Лилак, Володимир Пилишенко; (нижній ряд) Надія Гайдук, Любов Стефанців, Надія Ткач, д-р Христина Гошовська, Інесса Коваль, Ірина Гриник, Меган Фланіґен, Єлена Михайлова, Наталя Лебедько, Іванна Воробець.

РОЧЕСТЕР, Ню-Йорк. – Цього року Українська Федеральна Кредитна Спілка (УФКС) разом з Українсько-Американською Громадською Фундацією (УАГФ) виділили 13,750 дол. для надання стипендій студентам. Розмір стипендій було встановлено від 250 до 1,000 дол.

Було також призначено іменні стипендії ім. Романа Куціля, ім. Василя і Анни Дяченків та ім. Українського Дому в Рочестері.

Стипендії призначалися за досягнення в навчанні, позаклясні заняття та громадську роботу. Кандидати на отримання стипендій повинні були заповнити опитники про послуги УФКС та написати есей про те, що потрібно змінити в серцях, свідомості та вчинках українців, щоб після 25 років незалежности Україна стала суверенною та демократичною державою.

Починаючи з 1999 року сума призначених стипендій сягнула понад 200,000 дол. Загалом така підтримка запроваджена з 1970-их років.

Цієї осені вперше УАГФ виділить чотири стипендії в розмірі по 1,000 дол. кожна для студентів-випускників – дві стипендії від УФКС та дві стипендії на честь 100-ліття української громади Рочестеру, які стали можливими завдяки щедрій пожертві д-ра Христини Гошовської, президента Рочестерської української групи. Для детальнішого ознайомлення з умовами виділення стипендій студентам-випускникам, будь ласка, завітайте на сайт www.rufcu.org/graduatescholarship.php.

Коментарі закриті.