6 жовтня, 2016

Софія Pоль представлятиме Україну на Дитячому Евробаченні-2016

Софійка Pоль (в центрі) серед фіналістів Всеукраїнського пісенного конкурсу в Києві.

КИЇВ. – Дочка Василя й Лариси Ролів – 14-річна донька Софійка Pоль представлятиме Україну на Дитячому Евробаченні-2016. Це право вона виборола 10 вересня у творчому змаганні 12 фіналістів Всеукраїнського пісенного конкурсу, який відбувся в Києві.

За право представляти Україну на міжнародному конкурсі змагалися також гурт „VoiceLand“, Діяна Сапожко, Денис Родін, Юлія Радчук, дует Дениса Довірак і Наталя Садова, Аліса Панчук, Поліна Дашкова, Анастасія Багінська, Софія Лозіна, Андрій Бойко та Софія Шкідченко.

Конкурс Дитяче Евробачення-2016 з участю дітей віком від 10 до 15 років відбудеться 20 листопада у столиці Мальти – Валетті.

Найбільша заслуга в тому, що саме С. Pоль стала переможницею національного відбору, належить її батькам, які помітили природжений талант дитини до співу, успадкований від мами Лариси, яка має дуже гарний голос. Дитячі пісні у виконанні шестирічної дівчинки час від часу передавало українське радіо, вона брала участь у багатьох дитячих пісенних конкурсах на яких, як правило, перемагала або посідала призові місця.

С. Pоль навчається у київській загальноосвітній школі. Адміністрація і вчителі школи радіють успіхам своєї учениці. Вони сподіваються, що, як і Джамала, Софія своїм виступом також зачарує Европу і на цілий світ прославить Україну.

Україна стала восьмою країною, яка визначилася зі своїм представником на Дитячому Евробаченні-2016. До цього своїх виконавців уже назвали Албанія, Болгарія, Мальта, Македонія, Вірменія, Росія та Білорусь.

Анатолій Ковальчук – голова Бориспільського об’єднання Товариства „Просвіта“ ім. Тараса Шевченка, Київська область.

Коментарі закриті.