23 листопада, 2016

СКУ закликає підтримати кампанію проти Росії

До „Свободи“ надійшла вміщена нижче заява Світового Конґресу Українців‚ видана 19 листопада у Торонто.

Світовий Конґрес Українців (СКУ) засуджує військові дії Російської Федерації в Україні і Сирії, включаючи нарощування військ, зброї та літаків у цьому реґіоні.

Підбадьорена деякими коливаннями міжнародної спільноти щодо введення санкцій проти Російської Федерації у відповідь на її незаконну окупацію Криму та гібридну війну на території східньої України, Російська Федерація продовжує розгортати свою військову участь у війні в Україні і в Сирії в намірах продовжити зміцнення своїх імперіялістичних амбіцій.

Вкрай важливо для міжнародного співтовариства зрозуміти аналогію між військовими діями Російської Федерації в Україні і в Сирії, включаючи нерозбірливі атаки на невинних цивільних осіб, конвої гуманітарної допомоги та лікарні.

СКУ закликає мережу своїх організацій підтримати інформаційну кампанію Міністерства закордонних справ України під назвою ,,Засудіть злочини Росії в Україні і в Сирії!”, покликану підсилити сиґнал про те, що аґресія Російської Федерації ставить під загрозу мир і стабільність у світі.

Ви можете підтримати цю кампанію‚ зайшовши на фейсбук і твітер СКУ та поділившись постами: (www.facebook.com/UWCongress/) або зайшовши на фейсбук і твітер Міністерства закордонних справ України та поділившись постами: (www.facebook.com/UkraineMFA/?fref=ts).

Можна завантажити з веб-сайту СКУ сім малюнків інфографіки, підготовлених Міністерством закордонних справ України, та якомога ширше поділитись ними (www.ukrainianworldcongress.org/index.php/id/775/lang/ua) або поділитись відео, підготовленим Міністерством закордонних справ України, яке доступне на каналі YouTube СКУ (youtu.be/fSIqpenSpPA).

Коментарі закриті.