6 січня, 2017

Св. Миколай відвідав школярів

Учасники зустрічі з св. Миколаєм. (Фото: Левко Хмельковський)

СОМЕРСЕТ‚ Ню-Джерзі. – Школа українознавства при Українській православній церкві св. Андрія Первозваного 17 грудня 2016 року мала зустріч з св. Миколаєм в Культурному центрі Української Православної Церкви США. Разом з св. Миколаєм на свято прийшли Митрополит УПЦ США Антоній, Архиєпископ Даниїл, посадник міста Рендолф, дорадник Шкільної ради при Українському Конґресовому Комітеті Америки Роман Гірняк, священики, численні гості.

Свято відкрила вітанням директор школи Галина Маринець, а Владика Даниїл, оо. Юрій Сівко і Василь Шак – молитвою разом з дітьми на сцені.

Діти підготували великий концерт, у якому була також інсценізація казки про рукавичку св. Миколая, яку підготувала і сама у ній зіграла Ялинку вчителька Наталя Мороз. Казкові звірятка знаходили притулок серед зими в українській хатинці, на яку перетворилася рукавичка св. Миколая, і це стало символом любови і дружби, які панували у залі. Діти в українських шатах з кошичками частували гостей солодким, а св. Миколай роздав усім дітям подарунки.

Коментарі закриті.