8 березня, 2016

„Самопоміч” в Ню-Йорку призначила 25 тис. дол. на часописи УНСоюзу

ПАРСИПАНІ, Ню-Джерзі. — Дирекція Федеральної Кредитової Кооперативи „Самопоміч” в Ню-Йорку склала чергову щедру пожертву на обидва пресові видання Українського Народного Союзу – „Свободу” і „The Ukrainian Weekly” – призначуючи по 12,500 дол. на кожну газету. Цей щедрий дар в сумі 25 тис. дол. був зроблений 30 січня і буде оприлюднений у звітах про пожертви на пресфонди обидвох часописів.

Подібний дар в такій самій сумі склала Дирекція „Самопомочі” в Ню-Йорку на „Свободу” і „The Ukrainian Weekly” при кінці грудня 2014 року. Головний редактор Рома Гадзевич зазначила, що пожертви „Самопомочі” в Ню-Йорку „зробили багато, щоби допомоги газетам продовжувати свою мету щоби інформувати світ про Україну та українців, і втримувати зв’язок між українськими громадами”.

Завдяки таким пожертвам вдалося оцифрувати всі архіви „Свободи” і „The Ukrainian Weekly”, а також переробити веб-сторінку для „The Ukrainian Weekly”, надаючи їй не лиш новий вигляд, але й нову функціональність. Подібне перероблення тепер плянується для комп’ютеризованої версії „Свободи”, роблячи її ще більше привабливою для українців по цілому світі.

В супровідному листі з найновішою пожертвою від „Самопомочі” в Ню-Йорку, Президент Богдан Курчак написав що ця фінансова допомога призначена на подальший розвиток „Свободи” і „The Ukrainian Weekly”. „Віримо, що завдяки висвітлення інформацій, подій часописом на інтернеті знайдено відданого читача не тільки в Америці, але і в цілому світі”, – підкреслив він.

Коментарі закриті.