5 лютого, 2016

Саакашвілі вимагає оновлення кадрів

МИКОЛАЇВ. – Голова обласної адміністрації Одещини Михайло Саакашвілі узяв участь у „Форумі майбутнього Миколаєва“, який відбувся 24 січня. У своєму виступі він висловив солідарність з музикантом Святославом Вакарчуком, який, приймаючи орден Свободи з рук Президента Петра Порошенка, передав йому звернення, в якому зокрема сказав, що українській політиці потрібні „кіборґи“, такі ж безстрашні й самовіддані, як захисники Донецького летовища.

М. Саакашвілі висловив упевненість в тому, що таких людей і в Миколаєві, і в Україні досить багато.

На його думку, нині в Україні необхідно змінювати державний апарат, настільки забюрократизований, що громадянам країни не зрозуміло, чому вони мають бути на боці держави. „Необхідно повністю обновити державний кадровий континґент за рахунок людей порядних, чесних, розумних, ідеалістичних – і влити нову кров у безнадійно хворий організм, щоб дати цьому організму новий імунітет і нову енерґію“, – зазначив М. Саакашвілі.

Водночас він звинуватив уряд в корупції, заявивши, що той „продовжує сидіти на тих же потоках, що сидів Янукович, Єнакієвський і Азаров, продовжує прикривати олігархів і підтримує стару систему бюрократії“.

Коментарі закриті.