23 квітня, 2016

Розпочали міжнародний маратон

ОСТРОГ, Рівненська область. – Міжнародний інтелектуальний маратон за словами Івана Франка „Немає друга понад мудрість“ став проєктом Національного університету „Острозька академія“ до 440-річчя першого вищого навчального закладу України та Східньої Европи – Острозької слов’яно-греко-латинської академії.

Від 1 березня до 1 серпня всі, хто бажає, можуть залишити на інтернет-сторінці проєкту 440.oa.edu.ua власний мудрий вислів для нащадків. Учасник маратону може запропонувати один вислів, обмежений 440 знаками. Після модерування вислів потрапляє у список для голосування.

Вислови, які набирають найбільшу кількість голосів, потраплять у список 440 висловів, з якого найкращі висловлювання будуть відібрані до переліку ТОП-25 премудростей (число 25 символізує ювілей української незалежности).

Список 440 мудрих висловів буде видано окремою книгою, а ТОП-25 премудростей викарбують на в’їзній тріюмфальній арці Острозької академії, яку плянують збудувати до відзначення ювілею університету в жовтні.

Ректор університету Ігор Пасічник долучився до маратону, написавши: „Віра полягає в тому, що ми віримо в те, чого не бачимо, але нагорода за віру – це можливість побачити те, у що ми віримо“.

Коментарі закриті.