24 березня, 2016

Підтримаймо молодого режисера!

Недавно я мала нагоду подивитися на новий фільм молодого режисера Дам’яна Колодія “Воля або Смерть” (Freedom or Death) про події на Майдані 2013 і 2014 року, які принесли Україні криваві жертви, що тривають по сьогоднішний день. Пам’ятаємо його попередній фільм про Помаранчеву Революцію.

Тяжко було знов дивитися на те все, що там діялося (зворушливе, подиву гідне і трагічне), бо це все ми бачили на інтернеті і переживали в час тих подій.

Молодий режисер, який не побоявся приїхати на Майдан, на живо сфільмував і вміло передав настрій, гідну поставу, відвагу і жертвенність тих, які терпеливо стояли на Майдані і відважились протистояти „Беркутові“ та іншим ворожим охоронним підрозділам.

Я з великим подивом і повагою ставлюся до народженого в Америці режисера, який так глибоко взяв собі до серця це, що в той час діялось, з бажанням записати цю важливу сторінку в новітній історії України.

Закликаю читачів обов’язково придбати це DVD, щоб підтримати нашого молодого режисера, який, крім цього фільму, також зробив додаток про свою подорож цього року в зону боїв, щоб зустрітися з військом та місцевими громадами і висвітлити їм цей фільм. Як нам всім відомо, туди не доходить правда, а ворог дбає про те, щоб мешканці Донбасу чули тільки пропаґанду.

Більш детальні інформації про цей фільм можна прочитати на інтернет сторінці www.journeyman.tv/69181/documentaries/freedom-or-death-hd.html, або на facebook.com/freedomordeathmovie. Купити DVD можна через електронну адресу [email protected].

Ширім правду про Україну, головно між чужинцями, і підтримаймо великі зусилля цього молодого режисера!

Львів

Коментарі закриті.