20 січня, 2017

Привітали „Свободу“ з святами

До редакції „Свободи“ надійшло багато привітань газеті та її передплатникам від друзів тижневика у США‚ Канаді‚ Україні та інших державах світу.

Голова Світової Федерації Українських Жіночих Організацій Орися Сушко написала: „Нехай в цей благодатний час новонароджене Боже Дитятко принесе мир та спокій нашому батьківському краю Україні, та благословить ваші родини своїми щедрими ласками. Нехай Різдвяна зоря принесе у кожну сім’ю щастя і достаток, злагоду і любов“.

Директор Музею української діяспори в Києві Оксана Підсуха: „Бажаємо міцного здоров’я, тепла й затишку в оселі, миру й злагоди, здійснення мрій і бажань. Сподіваємося, що в 2017 році ми продовжимо співпрацювати з „Свободою“ й надсилатимемо ще більше цікавих матеріялів про мистецтво української діяспори“.

Асоціяція українських правників Америки: „Бажаємо Вам радісного Різдва та Нового Року‚ заповненого миром, любов’ю і щастям“.

Надіслали вітання Конґрес Українців Канади, Семінарія св. Василія в Стемфорді‚ Конектикат‚ Києво-Могилянська Фундація Америки‚ Євгенія Шевкунова з Посольства України у Фінляндії‚ Асоціяція українців у Португалії‚ Асоціяція української діяспори в Греції „Українсько-грецька думка“‚ Богдан і Віра Боднаруки з Товариства української мови в США‚ Наталя Бойко з Бережанського краєзнавчого музею‚ адміністратор „Енциклопедії української діяспори“ Надія Заяць‚ голова Національної ради жінок України Людмила Порохняк-Гановська‚ Ярослав і Євгенія Ликтеї з Вайтсборо‚ Ню-Йорк‚ Кароліна Бобонич.

Марія Лисобей надіслала римоване вітання:

„Ось перша зірка сповіщає: 

радість вселенcька наступає. 

Христос рождається в цю мить 

і вже навкруги коляда звучить“.

Її підтримав Василь Шляхтич з Польщі:

Добра в сім’ї і затишку в оселі,

Щоб щастя світла музика текла

В Різдвяні свята, щедрі і веселі.

Хай здійснює бажання рік Новий,

Родини у здоров’ї процвітають,

З чудовим святом радости і мрій

Ми щиро і сердечно Вас вітаєм!

Надіслали вітання Наталя Бойко,Тетяна Будар і Василь Зорик з Бережан, Тернопільська область, Відділ зв’язків з громадськістю Національного університету „Острозька академія“, Олег Чорногуз з Києва, Марта Осадца зі Львова, Богдан Микитин, Анатолій Сазанський з Миргороду та Олександер Панченко з Лохвиці, Полтавська область, Євген Цимбалюк з Рівного та інші. Василь Пахаренко з Черкаського національного університету ім. Богдана Хмельницького написав:

Під обрусом – сіно, 

На обрусі – свічка, 

На всю хату пахне 

Свіжа паляничка. 

На втіху дорослим, 

На радість малечі 

Йде до нас у гості 

Святий добрий вечір!

Коментарі закриті.