2 червня, 2016

Презентували роман Юрія Щербака

Книжка Юрія Щербака „Зброя судного дня“. (Фото: Національний музей літератури України)

КИЇВ. – 12 травня у Національному музеї літератури  України відбулася презентація нового документально-фантастичного роману Юрія Щербака „Зброя судного дня“, на яку завітали численні шанувальники творчості письменника. Також була присутня вся родина письменника, зокрема дружина Марія Щербак, яка є помічницею, першим слухачем та першим редактором творів видатного прозаїка.

Дія роману відбувається в 2014-2015 роках, коли вирішується доля України. Щоб зупинити російську аґресію, група українських патріотів таємно створює ядерну бомбу для Володимира Путіна.

Модератор презентації, директор видавництва „Ярославів вал“, видавець роману Михайло Слабошпицький, зазначив, що книга написана в суворій, епічній стилістиці апокаліптичного пророцтва: фантазія автора може стати реальністю історії. Про це йшлося й у виступах літературознавця Вадима Скуратівського, генерала Олександра Скіпальського, письменниці Любові Голоти, поетів  Дмитра Павличка і Валерія Гужви, директора Інституту мовознавства Павла Гриценка, письменника Сергія Грабара. Заключне слово мав Ю. Щербак, який подякував всім причетним до презентації та видання книги.

Коментарі закриті.