5 серпня, 2016

Померла Галя Щерблюк

Св. п. Галя Щерблюк

Світова Федерація Українських Жіночих Організацій (СФУЖО) з глибоким сумом повідомляє, що 26 липня упокоїлася Галя Щерблюк (1928-2016), довголітня членкиня Союзу Українок Канади (СУК) та член Екзекутиви СФУЖО. Вона залишила в глибокому смутку синів Тома з дружиною Тарою і Джейсона з дружиною Палою та внуків Даріана, Олександра, Калину, Юсифа, Патрика і Арію і сестру Савелю, та багато племінників і близьких друзів.

Свого часу вона була членом Крайової Управи, також головою провінційною управи східньої Канади та довголітною членкою та дев’ять років головою Відділу ім. Софії Русової в Торонто. Окрім того, була головою відділу в Торонто Комітету Українок Канади на одну каденцію. Протягом останніх 15 років була представником СУК до СФУЖО, де в теперішній каденції виконувала обов’язки протокольного секретаря, а в попередні каденції була членом Контрольної комісії.

За її довголітні заслуги була нагороджена різними почесним громадськими нагородами. Сердечна доброта, справжнє почуття гумору та її весела вдача назавжди залишаться в нашій пам’яті

Чини Панахиди і Похорону відбулися 28 і 29 липня в Соборі св. Димитрія, Торонто.

Висловлюємо наші глибокі співчуття родині св. п. Г. Щерблюк, членкиням СУК та тих організацій, де Г. Щерблюк щедро та жертовно допомагала своєю невтомною діяльностю. Співчуваємо вам та підтримуємо вас в цей важкий час.

До останніх днів свого життя св. п. Г. Щеблюк продовжувала активну громадську діяльність, брала участь у благочинних заходах, віддано допомагала численним жіночим та громадським організаціям, в томи числі СУК та СФУЖО в їхній щоденній діяльності.

Молимося за упокій душі св. п. Г. Щерблюк.

Вічна їй пам’ять!

З глибоким сумом,
за управу СФУЖО–

Орися Сушко,
голова СФУЖО

Коментарі закриті.