26 травня, 2016

Померла Володимира (Міра) Мацюрак

Св. п. Володимира Мацюрак

ЧИКАҐО. – 27 березня відійшла на вічний спочинок на 95-році життя св. п. Володимира (Міра) Мацюрак з роду Павлюк. Від 1963 року вона належала до 74-го Відділу Союзу Українок Америки, працювала в суспільній опіці, стипендійній референтурі, була один рік секретарем Округи Чикаґо.

Була також жертвенною парафіянкою собору св. Йосифа Обручника в Чикаґо та вірною парафіянкою від самих початків створення Української греко-католицької церкви св. Йосифа Обручника.

Підтримувала працю Злученого Українского Американського Допомогового Комітету, Ілинойського Відділу Українського Конґресового Комітету Америки та Українського Національного Музею.

4 квітня була відслужена Панахида в Cumberland Chapels. Похоронні відправи відбулися 5 квітня в Соборі св. Йосифа Обручника. В. Мацюрак поховано на цвинтарі св. о. Миколая біля її чоловіка д-ра Андрія Мацюрака.

В смутку залишила двоюрідну сестру Ірину Михайлюк, двоюрідного брата д-ра Романа Біляка, племінників та племінниць, родину в Україні та Америці, приятелів і сусідів.

Вічна Їй пам’ять!

Коментарі закриті.