12 березня, 2016

Пластове новацтво поїхало на зимову прогулянку

Учасники прогулянки готуються до запалення ватри.

МОНТІСЕЛО, Ню-Йорк. – 7 лютого відбулася одноденна зимова прогyлянка пластунів-новаків ню-йоркської метрополії та їхніх родин на лещетарській горі „Holiday Mountain“. Її організували члени сеньйорського куреня „Спартанки”, гурток Ню-Йорк-Нова Англія.

43 новаки та їхні родини, разом понад 80 учасників, скористалися з чудової погоди лещетування на стежках прихильної гори. Також була нагода брати участь в „tubing” – спусках з засніженої гори на ґумових колах. Стежки були густо засипані штучно-зробленим снігом, і діти могли забавлятися цілий день.

При кінцi дня всі зібралися на велику ватру‚ де можна було зігрітися пісеньками і наситися солодощами. Організатори перепровадили знайому казку „Рукавичка” і включили новаків i новачoк до участи в інсценізації. Bатра закінчилася традиційною пластoвoю піснею прощання „Ніч вже йде” та „іскрою“.

Провідниками прогулянки були Таля Даниш – станична ню-йоркської Станиці Пласту, Романа Пилип, Ліда Прокоп і Леся Матійцьо з підтримкою Лесі Маґун, Лесі Козіцької та Віри Миськів.

Коментарі закриті.