5 лютого, 2016

Оксана Забужко відвідала УКУ

Оксана Забужко на засіданні дискусійного клюбу „Бізнес Credo“.

ЛЬВІВ. – Відома письменниця Оксана Забужко 13 грудня взяла участь у засіданні дискусійного клюбу „Бізнес Credo“, який заснувала Львівська бізнес-школа Українського Католицького Університету (УКУ). Зустріч відвідали близько 100 підприємців.

За словами письменниці, Україна перебуває у інформаційному вакуумі: „Це війна за те, хто продасть світові переконливішу історію, а ми цієї війни ще навіть не починали. Україна не говорить сама про себе. Завдяки цьому виграє Путін“‚ – сказала О. Забужко і розповіла, що західні симпатики України запитували її, чому досі в Україні не підготували і не видали англійською мовою історію України максимум на 60-80 сторінок, з якої кожен чужинець зрозумів би, що таке Україна, в чому причини конфлікту з Росією.

Участь у зустрічах дискусійного клюбу „Бізнес Credo“ – це можливість спілкуватись з провідними мислителями та провідниками суспільної думки в українському та міжнародному середовищі. Гостями попередніх зустрічей були президент УКУ Владика Борис Ґудзяк, польський режисер Кшиштоф Зануссі, публіцист Мирослав Маринович, Архиєпископ-емерит Любомир Гузар, історик Ярослав Грицак, видавець і поет Іван Малкович, літературознавець Євген Сверстюк, підприємець Валерій Пекар. Партнер проєкту – компанія „Монделіс Україна“

Коментарі закриті.