6 січня, 2017

Обрано керівні органи мережі „Вільні люди”

КИЇВ. – 18 грудня 2016 року відбувся з’їзд мережі „Вільні люди”, на якому делеґати обрали керівником Андрія Левуса – народного депутата, колишнього заступника голови Служби Безпеки України. Заступником його став Сергій Кузан, координатор добровольчого та міжнародного напрямків „Вільних людей”. Другим заступником обрано Сергія Висоцького, народного депутата, заступника голови Комітету Верховної Ради України з питань свободи слова та інформаційної політики.

Всеукраїнську мережу „Вільні люди” створили у квітні 2013 року члени патріотичних та націоналістичних організацій з метою об’єднання зусиль у кампаніях прямої дії щодо захисту евроінтеґраційних стремлінь України та недопущення повернення в російське ярмо.

„Боротьба за вільну державу, за очищення від російського впливу є нашим пріоритетом. Ми будемо розширювати мережу і чекаємо на кожного, хто є вільним, – зазначив А. Левус. – Настав час об’єднатися у парляменті, місцевих радах, на фронті та в тилу, скрізь, аби єдиною організацією протидіяти проросійським впливам. Ми боремося з цими впливами в економічному, інформаційному, політичному та інших напрямках, адже нашу революцію буде завершено після повної перемоги над ворогом“.

 

Коментарі закриті.