26 жовтня, 2016

Обрання Трампа стало б трагедією

Увесь час після закінчення Другої світової війни я завжди вболівав за кандидата в американські президенти від Республіканської партії. Єдиний виняток я зробив тоді, коли балотувався Джон Кеннеді. Але я не вболівав за нього як демократа, а як за першого католика, який мав стати президентом, і він ним став. А потім мої симпатії знову повернулися до республіканців.

Тільки на цих виборах я змінив своє ставлення, коли почув, що кандидатом від Республіканської партії став Дональд Трамп. Бо хіба я можу підтримувати таку особу, як Д. Трамп за його пропутінські заяви щодо України? Хіба я можу підтримувати таку особу, як Д. Трамп, яку підтримують явні російські аґенти, котрі з допомогою гакерів вриваються в комп’ютерні системи противників Д. Трампа. І при всій очевидності цих дій російських спецслужб, Америка досі залишається безпорадною.

На мій погляд, Д. Трамп давно вже мав би бути знятий з президентських перегонів. Але цього не сталося. Обрання Д. Трампа президентом стало б трагедією не тільки для України, а й для всього цивілізованого світу, і в першу чергу для Америки. Якщо американці цього не зрозуміють, то це дуже прикро.

Юрій Шухевич‚
Львів

Коментарі закриті.