8 вересня, 2016

Нове інформаційне видання про УНСоюз 

„Guide to Life“ – нове видання Українського Народного Союзу.

ПАРСИПАНІ, Ню-Джерзі. — Місяць вересень – це Mісяць усвідомлення про життєве забезпечення. З цієї нагоди, Український Народний Союз розповсюджує нову інформаційну публікацію, „Guide to Life“, яка не тільки подає факти й цифри про УНСоюз, але також надає стислі пояснення про продукти страхування та їхню вартість для встановлення фінансового добробуту.

У цьому виданні, всі продукти життєвого забезпечення УНСоюзу є гарно виложені на кольорових сторінках, які містять описи українською та англійською мовами і також легкі до читання таблиці з ратами. Читачам легко буде обчислити страхові премії за кожний продукт УНСоюзу. Це є особливо цінне тому що УНСоюз одержав численні прохання про двомовні описи своїх продуктів.

Згідно з сучасними дослідами в ділянці життєвого страхування, понад 40 відс. опитуваних вважають, що вони потребують життєве забезпечення або можуть скористати з нього, але не закупили його, або купили більше, бо вони не певні скільки і якого роду забезпечення їм треба придбати. Цей покажчик допоможе читачам винести правильні рішенння.

Крім вияснення про життєве страхування та ануїтети (пенсійні грамоти) в загальному, ця публікація також всебічно пояснює вартість та користі коли звернутися до УНСоюзу за цими фінансовими продуктами.

УНСоюз був заснований 1894 року як братська установа для українських еміґрантів. Вже понад 120 років ця організація своїм членам забезпечує фінансову певність, а одночасно дає нагоду втримувати зв’язок на засадах спільної української спадщини.

Цей покажчик можуть отримати даром індивідуальні особи та організації. Просимо телефонувати до Юрія Симчика на 1-800-253-9862 дод. 3055. За дальшими інформаціями про УНСоюз, просимо завітати на веб-сторінку http://ukrainiannationalassociation.org/.

Коментарі закриті.