24 березня, 2017

Націоналісти почали „хрестовий похід“ проти влади

КИЇВ. – 16 березня провідники трьох націоналістичних партій Олег Тягнибок, Андрій Білецький та Андрій Тарасенко підписали й представили Національний маніфест.

„Національний маніфест ‒ це стратегічний плян розбудови Української держави. Ми зібралися задеклярувати, що є консолідована сила українських націоналістів, і ми не дамо грабувати країну. Не дозволимо баригам і олігархам знищити Україну. Ми не дамо Москві чи будь-кому іншому забирати нашу територію і змінювати нашу державну карту. Коли влада буде належати націоналістам ‒ ми зреалізуємо цей маніфест. Напрацювання для цього в нас є вже зараз у вигляді законопроєктів, однак‚ теперішня влада не здатна їх ухвалити“, – сказав голова Всеукраїнського об’єднання „Свобода“ О.  Тягнибок.

„Вперше в історії України націоналісти об’єднують свої зусилля не довкола виборів, а навкола основоположних для націоналізму речей — ідеї та чину. Тому вірю, що цей момент буде історичним“, – говорив керівник „Правого сектору“ А. Тарасенко.

„Цей маніфест зачіпає питання нового геополітичного вибору: не Схід, не Захід, а Україна. Нового безпекового рівня: ядерна зброя, територіяльна армія, інші принципи безпеки нашої країни, питання соціяльної справедливости та нового підходу до влади – як до обов’язку, а не права. Це маніфест боротьби, з якого ми починаємо свій хрестовий похід проти цієї влади й системи – за нову українську Україну“, – заявив голова „Національного корпусу“ А. Білецький.

У маніфесті 20 пунктів. Ключові з них: Україна повинна спрямувати зусилля на створення Балто-Чорноморського союзу, повернути ядерний статус, розірвати дипломатичні взаємини з Росією. Об’єднані націоналістичні сили плянують запровадити в державі процедуру імпічменту президента і відкликання депутатів.

Документ також підписали голова Конґресу Українських Націоналістів Степан Брацюнь, голова Організації Українських Націоналістів Богдан Червак та керівник організації „С14″ Сергій Мазур.

 

Коментарі закриті.