8 грудня, 2016

Наталя Ксьондзик одужує

У „Свободі“ 30 вересня був вміщений лист Осипа Зінкевича про важке захворювання головного редактора видавництва „Смолоскип“ Наталії Ксьондзик. 25 листопада О. Зінкевич надіслав листа з цього питання, який вміщено нижче.

Вельмишановні і дорогі!

Насамперед дозвольте мені найщиріше подякувати Вам за Ваші щедрі пожертви на лікування Наталі Ксьондзик. Без Ваших пожертв операція і лікування були б неможливі. Хочу повідомити Вас про радісну вістку: у середу 23 листопада її зробили операцію у Туреччині, у Стамбулі. Операція пройшла успішно і лікарі дуже задоволені з неї.

Хочу подати Вам і таку інформацію: вибір впав на Туреччину, бо там така операція обійшлася в значно меншу суму, якщо б вона відбулася в Ізраїлі (така пропозиція була) чи, можливо, в Америці. На початку листопада К. Ксьондзик поїхала у супроводі свого чоловіка на обстеження до Туреччини. У висліді обстеження лікарі заявили, що потрібна операція. Вони повернулися до Києва, а уже 20 листопада знову полетіли до Туреччини. 21 листопада вона лягла в лікарню, а 3 грудня повернулася додому. Ще раз я особисто і усі ми зі „Смолоскипа“ надзвичайно вдячні Вам за скорий відгук і гарні пожертви.

Щиро дякую і бажаю Вам усього найкращого,

Київ

Коментарі закриті.