28 січня, 2016

Народ прокинеться від сплячки

Оце повернувся до Краківського університету зі Львова, добре сповнений нашого галицького духу, хоча, правда, через владну вакханалію в Україні цей дух вже досить сильно підупав на силі і місцями хіба ще ледь-ледь тліє. Як кажуть, немає на це ради: „Яку владу обрав мудрий український народ, таку й має, й немає чого Бога гнівити“. Так воно є, нічого гріха таїти, любить наш мудрий український народ обирати собі на владу багатіїв-мільярдерів, злочинців-кримінальників та олігархів-корупціонерів, то й має таке тепер і ще й нарікає на них! А за що? „Бачили очі, що обирали!“

Тепер, за оцінкою Віце-президента США Джозефа Байдена, рівень корупції в Україні перевищує той, що був за Януковича! То навіщо був Евромайдан? Щоб бандити перестріляли молодих хлопців? Цього ніяк не можу зрозуміти. В Україні тепер майже усі основні телеканали перебувають під цензурою влади й на людей лине потік демагогічної тріскотняви, явної брехні та відкритого зомбування населення аж до неприємного відчуття, що це не 2015 рік, а десь 1970-1980 роки доби Брежнєва, тільки замість КПРС постійно дзижчить „Бльок ПП“ – Бльок Петра Порошенка.

Та поза тим плекаємо надію, що народ врешті прокинеться від сплячки і почне себе шанувати. Дай Боже нам цього дочекатися!

Краків

Коментарі закриті.