16 грудня, 2016

Нагородили ветерана копаного м’яча

НЮАРК, Ню-Джерзі. – 19 листопада у великій залі ресторану „Дон Пепе“ відбулося традиційне щорічне відзначення тренерів і управителів провідних команд копаного м’яча, які виступають в Асоціяції копаного м’яча Ню-Джерзі. У церемонії взяли участь понад 200 гостей – членів команд, провідники яких були відзначені престижними нагородами.

Змагуни дружини „Чорноморська Січ“ вітали відзначення свого заслуженого керівника Миколи Гординського. Асоціяція копаного м’яча нагородила його почесною плякетою Залі слави.

Він активний в цьому осередку десятки років, починаючи від юнацького віку, коли виступав в юнацькій команді, пізніше в другій команді і уже 12 років є керівником першої дружини, яка під його проводом двічі була фіналістом змагань за Чашу Ню-Джерзі, віце-чемпіоном Ліґи. У 2008-2009 сезоні вона здобула чемпіонат прем’єр-дивізій Ґарден Стейт Ліги і теж Чашу Ню-Джерзі. В сезоні 2014-2015 років команда під його проводом знову дійшла до фіналу за Чашу Ню-Джерзі.

Батько М. Гординського був членом цього осередку, а тепер сімейну традицію продовжує син М. Гординського Марко, який успішно виступає в складі першої команди „Чорноморської Січі“. М. Гординський і його дружина провадять забезпеченеву аґенцію „Александер Смаль і Компанія“ в Мейплвуді, Ню-Джерзі.

Коментарі закриті.