7 липня, 2016

Міжконфесійний табір провів о. Мірчук

Таборовики Миколаєва з своїми наставниками.

МИКОЛАЇВ. – 6-10 червня в місті вперше відбувся міжконфесійний дитячий табір „Веселий відпочинок з Богом” з ініціятиви о. Романа Мірчука, при активній допомозі о. Віталія Марценюка, голови Молодіжньої комісії Київської Архиепархії. Таборували 40 учасників з миколаївських церков різних конфесій, де настоятелями оо. Тарас Павлюс, Іван Лещик, Олександер Репін, Сергій Павелко.

Щодня подвір’я римо-католицької церкви св. Йосифа наповняли веселі голоси дітей віком від шести до 14 років. День починався Молебнем до Пресвятої Богородиці, після чого вихователі з Києва, Фастова і Дніпра проводили з дітьми різнородну щоденну програму, до якої входили танці з рухами, спортові ігри, духовні гутірки на тему Божого милосердя, ручні роботи, спів, змагання. Опівдні таборовики мали обід, який готували жінки з парафій св. Покрови та св. Пантелеймона. День закінчувався спільною молитвою та „іскоркою любови“.

Двічі відбувалися змагання між командами „Діти Богородиці” та „Божий дар” в дитячому парку „Казка,” табір їздив до одного з найкращих звіринців в Україні – Миколаївського зоопарку. В останній день таборовики писали листи до воїнів на фронті та влаштували виступ талантів.

Усі дякували Злученому Українському Американському Допомоговому Комітетові з Філядельфії, який покрив всі видатки табору.

Коментарі закриті.