28 квітня, 2017

Малюнки дітей покажуть в США

КРОПИВНИЦЬКИЙ. – Приватна ґалерія „Єлисаветград“ провела конкурс дитячого малюнка „Щаслива дитина – квітуча Україна“‚ який зібрав кілька сотень учасників з усієї України. Власник ґалерії Микола Цуканов звернувся до Української Федерації Америки у США з пропозицією показати виставку дитячих малюнків з України і роботи юних українців помандрували за океан.

Тимчасом директор Державного методичного центру навчальних закладів культури і мистецтв України Анатолій Корисько повідомив, що центр надав конкурсові дитячого малюнку статус всеукраїнського.

М. Цуканов отримав листа від віце-президента Української Федерації Америки Тараса Левицького‚ який пише: „Щиро дякую за прекрасну виставку малюнків українських дітей. Українська Федерація Америки зберігатиме цю виставку для заходів, заплянованих цього року в ООН в Ню-Йорку, Конґресі США у Вашінґтоні та у Філядельфії‚ де захід відбудеться на честь конґресменів, які доклали надзвичайних зусиль у сприянні допомоги та підтримки України. Цього року нагороду громади отримає конґресмен Майкл Фіцпатрік“.

Коментарі закриті.