3 листопада, 2016

КУК розпочав кампанію фінансової підтримки

ВІНІПЕҐ, Манітоба. – Конґрес Українців Канади (КУК) 1 листопада розпочав Національну кампанію фінансової підтримки. Впродовж листопада добровольці місцевих відділів та провінційних рад КУК зв’яжуться з жертводавцями та організаціями з проханням фінансово підтримати пріоритетні програми та проєкти КУК, в тому числі освітні та благодійні акції.

В минулому році КУК здійснив чимало успішних програм та проєктів – в тому числі десятки заходів святкування 125-ліття української іміґрації до Канади. КУК ініціював та здійснив туру Посла України в Канаді Андрія Шевченка та президента КУК Павла Ґрода. Відбувся ряд заходів щодо підвищення взаємодії та взаємозв’язку в українсько-канадській мистецькій громаді, поглиблення та поширення знань про інтернування українців в Канаді та про Голодомор.

В наступному році одним з пріоритетних завдань КУК буде надання послуг новоприбулим іміґрантам, особливо проживаючим у віддалених та менш населених місцевостях. КУК визнає потенціял молоді і розвиватиме менторські та провідницькі програми.  Знаючи цінність українських освітних програм, КУК розроблятиме іноваційні способи надання української освіти в Канаді. Лекції про Голодомор будуть включені в шкільні програми по всій Канаді. КУК підтримує  встановлення Меморіялу жертвам комунізму в Отаві.

Пожертви можна подати електронно на веб-сторінці: www.ucc.ca/donate‚ вказуючи на UCC National Campaign‚ поштою до Головного бюра КУК у Вініпезі: 203-952 Main St., Winnipeg MB, R2W 3P4) або особисто до добровольців UCC National Campaign у місцевих громадах.

Фонди, зібрані в Національній кампанії‚ будуть порівну поділені між централею КУК та місцевими відділами й провінційними радами, які братимуть участь в кампанії.

 

Коментарі закриті.