18 лютого, 2016

КУК оголошує номінації на нагороди

ОТАВА. – 5 лютого Конґрес Українців Канади (КУК) оголосив прийом номінацій кандидатів на нагородження визначних особистостей медалею ім. Тараса Шевченка. Ця медаля є найвищою формою визнання, яку може присвоїти КУК. Нагородження здійснюватиметься  на трирічному Конґресі Українців Канади, який відбудеться з 29 вересня до 2 жовтня цього року Реджайні, Саскачеван.

Рада директорів КУК розглядатимете номінації на своєму засіданні у вересні 2016 року. Лише номінації, отримані до 30 червня‚ будуть розглянуті для нагородження на конґресі. Додаткову інформацію можна отримати на сторінці: Shevchenko Medal Criteria. Заявки є доступні на сторінці КУК: Shevchenko Medal Nomination form.

КУК також оголосив прийом заявок на присвоєння Нагород молодого провідника КУК, які теж вручатимуться на конґресі у Реджайні. Інформацію щодо номінування і нагородження можна отримати за посиланням: Нагорода молодого провідника КУК. Номінації приймаються теж до 30 червня.

Всі подані матеріяли будуть розглянуті Комітетом нагород та визнання та підтверджені Радою директорів КУК. Церемонія нагородження відбудеться в Реджайні 1 жовтня.

За довідками можна звертатись телефоном (613) 232-8822 або на електронну пошту: [email protected].

 

Коментарі закриті.