5 серпня, 2016

КУК має нового головного виконавчого директора

Новий головний виконавчий директор Конґресу Українців Канади Ігор Гнатів-Михальчишин.

ОТАВА. – 27 липня президент Конґресу Українців Канади (КУК) Павло Ґрод оголосив про призначення нового головного виконавчого директора КУК Ігоря Гнатіва- Михальчишина. Починаючи з 6 вересня, І. Михайльчишин буде відповідальним за загальне керівництво й управління діяльністю КУК, включаючи урядові взаємини та координування громадських заходів.

І. Михальчишин займав ряд керівних посад при уряді Манітоби, включно з посадою керівника штату при кабінеті Прем’єр-міністра провінції Манітоба.   Він є провідником пластунів при пластовій станиці у Вініпеґу, багаторічним членом хору Народного ансамблю „Мелось“ (Вініпеґ) і щойно завершив дві каденції в дирекції Українського культурно-освітнього центру „Осередок“.  Він був членом дирекцій Пласту на національому рівні та у провінційному відділі в Манітобі, добровольцем організації „Допоможіть нам допомогти дітям в Україні“ і міжнародним спостерігачем під час виборів у східній Україні.

І. Михальчишин навчався у Вініпезькому та Манітобському університетах з спеціялізацією у політиці і державному управлінні. Цієї осені він переїде з Вініпеґу до Отави, щоб розпочати роботу в Національному бюрі КУК.

І. Михальчишин замінив Тараса Залуського, який перейшов на керівну посаду у федеральному уряді.  Рада директорів подякувала Т. Залуському за його працю протягом шести років, а також Олі Одинській-Ґрод, яка була переведена на посаду тимчасового директора КУК з Українського Національного Об’єднання.  Вона вміло виконувала програму КУК під час перехідного періоду, включаючи організацію XXV Конґресу Українців Канади, який відбудеться у Реджайні, провінція Саскачеван, з 29 вересня по 2 жовтня 2016 року.

 

Коментарі закриті.