21 січня, 2016

Книги поповнили бібліотеку

Дуже дякуємо Вам за надіслані до бібліотеки Інституту досліджень української діяспори Національного університету „Острозька академія“ з Української Народної Фундації чергові пакунки з книгами. Одержані видання уже опрацьовані і доповнили нашу книгозбірню чудовою колекцією світової та української літератури, релігієзнавчими дослідженнями, що стануть у нагоді нашим студентам та читачам. На частині одержаних книг містяться екслібриси маґістра теології св. п. Фелікса Хмельковського. До листа додаємо список одержаних книг.

Сердечно дякуємо також за сприяння у пересиланні подарованої Броніславою Скорупською і Джоном Брюсом Шмідтом скульптури видатного українського мистця Петра Капшученка. Скульптура передана до Музею Національного університету „Острозька академія“.

У цей непростий для України час прийміть найсердечніші та найтепліші вітання з нагоди Нового року та Різдва Христового! І в ці святкові дії звертаємось з колядою: не зважаючи на присутність „Свободи“ в інтернеті, ми були б дуже вдячні за можливість одержувати газету в Інституті, що принесло б велику користь нашим відвідувачам!

Алла Атаманенко – директор Інституту досліджень
української діяспори Національного університету „Острозька академія“‚ 
Острог, Рівненська область

Коментарі закриті.