23 грудня, 2016

Книга розповіла про суд над Бандерою

Пропоную придбати у Чехії книгу д-ра Володимира Горбового „Погода совісті“ (Прага-Долина-Івано-Франківськ. 2016. 120 стор з іл.). Це книга спогадів адвоката Степана Бандери на Варшавському процесі в 1930-их років. Книга видана зусиллями упорядників о. Ігоря Пелехатого та Олега Павліва (письменника, історика та очільника Товариства „Опір Західної України“ в Празі).

Меценатами видання, крім упорядників, стало подружжя Наталії Касанової і Каміла Касана. Матеріяли книги зібрані в Національному архіві Чеської Республіки та сімейному архіві родини Бойдуників.

Замовити книгу можна електронною адресою: [email protected] або поштою: Oleg Pavliv, Přílepská 1692, Roztoky u Prahy, 25263, Czech Republic. Вартість книги 14 дол. простою поштовою пересилкою або 16 дол. рекомендованою поштовою пересилкою.

Усі покупці будуть зазначені які фундатори подальшої книги, яку у співпраці з Національним архівом Чеської Республіки я готую до друку, тому прошу під час придбання книги зазначити ваше ім’я, прізвище і місце проживання.

Розтоки, Чехія

Коментарі закриті.