27 липня, 2016

Зустрілися на Союзівці

Зустрілися на Союзівці (в дугому ряді зліва): Раян Зомерс, Ліза Отраднова, Амбер Д’Авіньон; (на першому пляні) Алана Д’Авіньон, Богдан Пугач.(Фото: Таня Д’Авіньон)

Моє ім’я Ліза. Мені скоро буде 12 років. Я приїхала з Києва в гості до Бостону. Подружилася я з дівчатами Амбер і Аланою, з якими поїхала на Союзівку. Там був табір, саме туди я і поїхала. В таборі було 20 дівчат і 14 хлопців. Не всі знали українську мову. Хоч я вчу англійську в школі, мені було дуже важко розмовляти з ними.

Керівничкою табору була пані Сенді. Табір був дуже цікавий, мені все сподобалося. День розпочинався з свистка, який оголошував вставання і зарядку. Коли я йшла з кімнати на вулицю, то себе питала: „Навіщо мені треба йти на зарядку?”

Потім ми йшли до кімнати і приводили себе у порядок. Після цього йшли до їдальні, де був сніданок. Усе було дуже смачно.

Потім ми йшли на три години в арт-клюб. Тема табору була „Княжа доба”. Пані Ляля і пані Богданка розказували історію. А тоді, що тільки ми там не робили! Малювали щити і майки з українським узором, робили корони і мечі, ліпили з глини родинні герби –  було дуже цікаво.

Тоді смачний обід, а після обіду ми переодягалися і йшли до басейну. Там можна було купити морозиво, чи ще щось смачне. Після басейну ми їли кавуни і вчили українські пісні з паном Влодком. Потім у нас була вечеря, а після того вільний час у таборі.

Увечері ми дивилися цікаві фільми, наприклад, „Шрек” чи „Крижане серце”. Також ми ходили у похід у ліс. Було цікаво, але спекотно. А ще було змагання „Amazing Race” – дуже цікаве і корисне.

На закінчення, в п’ятницю при вечері роздали нам посвідчення. Після вечері пані Таня одягнула дівчат в вишиванки, a хлопців як лицарів і ми виступили у бенкетній залі. Вечір закінчився ватрою і танцювальним конкурсом.

Я хочу сказати, що цей табір був дуже гарний. У мене залишаються гарні згадки про нього. Я хочу вернутися туди ще раз.

Ліза Отраднова, 

Київ

Коментарі закриті.