14 квітня, 2017

Запросили гостей на „Вишивані вечорниці“ 

НОРТ-ПОРТ, Фльорида. – 56-ий Відділ ім. Мілени Рудницької Союзу Українок Америки вже не вперше проводив „Вишивані вечорниці“ перед Днем св. Валентина‚ тому що вони мали ще одне призначення. Довкола висіли серця. А днів було в місяці замало‚ щоб роз’єднати ті два свята.

11 лютого „Вишивані вечорниці“ відкрила і привітала гостей голова 56-го Відділу Анна-Марія Сусла і передала ведення програми голові комітету „Вишиваних вечорниць“ Богданні Пужик.

До їх проведення додали своєї праці союзянки Неоніля Лехман і Таня Сілецька‚ продаючи квитки. Буфет був теж в заряді союзянок. Гості вдячні Олі Гронь і Славі Малюк‚ які організували закупівлю продуктів та підготування столів. Ліда Білоус і Ляриса Шпон продавали червоні троянди — квіти кохання‚ так що святкування Дня св. Валентина почалося вже на „Вишиваних вечорницях“.

Приємною несподіванкою стала льотерія‚ на яку мистець Ярослав Стадник‚ чоловік нашої союзянки Уляни Стадник‚ подарував картину „Приморозки“ – пейзаж з деревами. Виграш випав Реліссі Євшенко‚ яка виростала в Бразилії.

Заля Українського релігійного і культурного осередку ім. св. Андрія вмістила 230 гостей. Грали брати Сизоненки — вчені музиканти. Усі утнули коломийки‚ вже наостанок‚ коли гостей стало менше‚ бо для такого танцю‚ як кажуть‚ замало неба і землі.

За гарне оформлення залі дякували Ярі Літош та всім союзянкам‚ які їй допомагали.

Коментарі закриті.