7 липня, 2016

Завершився чемпіонат Европи з художньої гімнастики 

Команда України на чемпіонаті Европи з художньої гімнастики. (Фото: Євген Бристовицьий)

ГОЛОН, Ізраїль. – Вперше в історії змагань з художньої гімнастики Ізраїль був обраний місцем проведення чемпіонату Европи 17-19 червня. І саме юні ізраїльтянки в командній першості вибороли золоті медалі. У палаці спорту міста було розіграно 10 комплектів медалей: в категоріях сеньйорок і юнйорок, які розіграли нагороди в окремих видах і командному заліку.

У багатоборстві третє місце посіла представниця України Ганна Різатдінова, вихованка знаменитої гімнастки Ірини Дерюгіної. Ще одна українка, Вікторія Мазур, посіла підсумкове 16-те місце. В командному заліку українки посіли 13-те місце.

Гімнастка з України Ганна Різатдінова.

Гімнастка з України Ганна Різатдінова.

Чемпіонат Европи в Ізраїлі став останнім змаганням гімнасток перед початком Олімпіяди, яка відбудеться в Ріо-де-Жанейро 5-21 серпня.

Фінальним акордом чемпіонату стало показ зірок, яким традиційно завершуються змагання. Чемпіонки та переможці були нагороджені коронами та ювелірними виробами знаменитого ізраїльського дому моди Міхаль Неґрі, який існує вже 27 років і став спонзором европейських змагань.

Всі ці роки прикраси і одяг створюються вручну і тільки в Ізраїлі – на фабриці в Бат-Ямі. На всі прикраси надають довічну ґарантію, тому вироби часто переходять від мами до доньки у спадок. Ці прикраси можна придбати у Франції, Канаді, США.

Коментарі закриті.