19 серпня, 2016

Діє табір „Україна – це ми!“

Відкриття табору „Україна – це ми!“.

ЧЕРВОНОГРАД‚ Львівська область. – 160 дітей, віком від шести років, з різних куточків України стали учасниками Всеукраїнського благодійного табору „Україна – це ми!“.

Організувала його Світова Управа Спілки Української Молоді (СУМ) та Крайова Управа СУМ в Україні з підтримкою Міністерства молоді та спорту України в рамках проєкту „Україна єдина“. Місцем проведення табору обрана мальовнича місцина поблизу Червонограду‚ до якої приїхала 1 серпня молодь з міст і сіл Луганської, Донецької, Дніпропетровської, Чернігівської, Тернопільської, Львівської та Івано-Франківської областей, щоб провести разом незабутні два тижні.

Серед учасників – діти, батьки яких загинули, захищаючи територіяльну цілісність України, діти військових, які зараз обороняють Україну, діти, яких бойові дії на Донбасі змусили покинути рідні домівки.

Досвідчені виховники з України і США спрямували молодечу енерґію таборовиків у творче русло, запропонували долучитися до цікавих майстер-клясів та мистецьких майстерень, які проводять знані українські письменники та співаки. Фізичне загартування забезпили теренові ігри, мандрівки та спортивні змагання, а присутність на таборі священика дала можливість хлопцям та дівчатам отримати духовну опіку та підтримку.

Коментарі закриті.