16 грудня, 2016

Діти чекають на реабілітацію

Дитячий медичний реабілітаційний центр був створений у Полтаві 1993 року на базі Фонду захисту і підтримки талановитих дітей.

Основними напрямками діяльності Фонду є виявлення і підтримка талантів у художній творчості, музиці, літературі, спорті, оволодінні різними науками. Завдяки підтримці фонду, діти мають можливість виставляти свої роботи у Ґалерії мистецтв, яку фонд побудував до 1100-ліття Полтави, брати участь у всеукраїнських та міжнародних конкурсах, фестивалях, змаганнях.

Фонд реґулярно проводить благодійні заходи, конкурси художників, музикантів, співаків, поетів. Творчий доробок лавреатів виставляли в Києві, містах-побратимах Німеччини, діти брали участь в музичних конкурсах Італії.

Фонд допомагає дітям-сиротам, дітям-інвалідам, дітям з багатодітних сімей, дітям сімей-переселенців з Донбасу, Криму, постраждалим від бойових дій на Донбасі. Настав час подавати допомогу медичного характеру воїнам, які отримали поранення на війні.

Фонд має недобудоване приміщення біля Церкви віри, надії, любови в Полтаві. Будова має стіни, дах, але бракує грошей для завершення будівництва та устаткування приміщення реабілітаційного центру, який матиме водолікування, грязелікування, траволікування, неврологію, травматологію, ортопедію, лікувальну фізкультуру.

Ми просимо зацікавитися  інвесторів і  прийти в Україну для  втілення доброї справи на вигідних умовах.

Контактна адреса: Вячеслав Солодков, вул. Фрунзе, буд. 7, Полтава, 36000. Тел.: (380-5355) 74-416, тел/факс: (380-5322) 60-6308, електронна пошта: [email protected].

Миргород,  Полтавська область

Коментарі закриті.