8 січня, 2016

Діти малювали квітучу Україну

Віра Бекопильна (11 років, Драбів, Черкаська область). „Заквітчалась Україна“.

КІРОВОГРАД. – Відкриття виставки малюнків учасників дитячого конкурсу, що відбулося 26 грудня 2015 року, перетворилося на свято любови до мистецтва. Конкурс оголосила у вересні минулого року приватна ґалерія „Єлисаветґрад“ під гаслом „Щаслива дитина – квітуча Україна“.

Власник і засновник ґалерії Микола Цуканов за кілька років її існування налагодив плідні зв’язки з творчими спілками, художніми товариствами, студіями, окремими мистцями по всій Україні. Організатори конкурсу за два місяці отримали майже 800 малюнків з 53 населених пунктів 17 областей України. На малюнках була зображена та Україна, де б вони і їхні батьки були б щасливими – відкрита, чесна, заможна, квітуча.

Переможці отримали картини професійних художників з Одеси, Маріюполя, Харкова, Дніпропетровська, Ізмаїла, Закарпаття і Кіровограду.

Завдяки ґалерії та реклямному аґентству „Ґрафіка“ кожен, хто прислав малюнок на конкурс, отримав диплом та календар з зображенням своєї роботи. Було оголошено, що конкурс стане традиційним.

Коментарі закриті.