24 червня, 2016

До свята незалежности України відбудеться симпозіюм

НЮ-ЙОРК. – 17 вересня у Принстонському клюбі Ню-Йорку відбудеться спеціяльний форум з нагоди 25-річчя відновлення незалежности України. Симпозіюм збере відомих вчених, щоб обговорити історичне значення України, а також перспективи країни, які виникнуть для досягнення зрілої національної державности, щоб стати повноправним членом евроатлантичної спільноти. На конференції будуть представлені чотири групові дискусії і три головні презентації, присвячені свіжому і критичному поглядові на далеке і недавнє минуле України, а також на майбутнє України.

В дискусіях і презентації братимуть вчені з американських, европейських і українських академічних кіл, в тому числі Джеймс Шерр, Януш Буґайські, Дейвід Креймер, Аріель Коген, Олександер Мотиль, Пол Родерік Ґреґорі, Юрій Шаповал, Володимир В’ятрович та Рефат Чубаров. Загалом понад 20 доповідачів виступлять на конференції. Форум завершиться бенкетом.

Організації-спонзори запрошують українсько-американську громаду взяти активну участь у форумі і бенкеті. Для отримання додаткових інформації або реєстрації для участи в заході просимо сконтактуватися з Крайовою канцелярією Українського Конґресового Комітету Америки. Тел.: 212-228-6840. Електронна пошта: [email protected].

Святкування 25-річчя сучасної української держави відбудеться завдяки підтримці Центру американсько-українських відносин‚ Організації Оборони Чотирьох Свобід України‚ Пласту‚ Наукового Товариства ім. Шевченка, Української Вільної Академії Наук, Українсько-Американської асоціяції адвокатів‚ Спілки Української Молоді‚ УККА‚ Товариства Українських Інженерів, Фундації Українського Вільного Університету‚ Українського Лікарського Товариства Північної Америки‚ Українського Музею в Ню-Йорку, Українського Народного Союзу‚ Союзу Українок Америки.

УККА

Коментарі закриті.