8 червня, 2016

Добровольці вчать дітей

КИЇВ. – 6 червня у 126 школах України розпочалися мовні табори „GoCamps“, в яких дітям допомагатимуть практикувати розмовну англійську мову добровольці з 38 країн світу. Основне завдання проєкту – показати дітям, що вивчення мов — це легко і просто, а літній табір може бути веселим та яскравим. Головний акцент у таборах буде зроблено на розмовну англійську.

З цією метою громадська організація „GoGlobal“ запросила добровольців з усього світу, які зголосилися приїхати за власний кошт в Україну та взяти участь у проєкті. Для дітей з Донецької та Луганської областей виїзний мовний табір влаштовано на базі школи-інтернату в місті Володарка Київської області.

1 червня відбулася зустріч добровольців на летовищі „Бориспіль“, а також прес-конференція з участю директора громадської організації „GoGlobal“ Оксани Мовчан директора летовища Євгена Дехне. 3 червня відбулася церемонія посвяти добровольців у школі-інтернаті з участю гостей з Адміністрації Президента України, Міністерства освіти та науки України, Посольства США.

 

Коментарі закриті.