6 січня, 2017

Дні Києва провели в Ізраїлі

Члени київської делеґації з представниками української громади Ізраїля.

ТЕЛЬ-АВІВ. – 15-16 грудня 2016 року вперше в сучасній історії взаємин України та Ізраїля в Тель-Авіві відбулися Дні Києва. Не зважаючи на негоду, а саме у ці дні в Ізраїлі були зливи, буря і навіть снігопад, на відкритий майданчик на березі Середземного моря прийшло чимало шанувальників україністики.

Організували свято міські ради Києва і Тель-Авіва з підтримкою Посольства України в Ізраїлі. Представники міст обговорили спільні економічні, туристичні і культурні зацікавлення. На офіційній зустрічі‚ як зазначив головний спеціяліст з міжнародного співробітництва Київської міської ради Андрій Богданов: „Побачили, послухали, будемо думати, що можна запровадити тепер, а що залишити на перспективу“. Про це говорили кияни Антон Тараненко та Діяна Попова.

На березі моря учасники дійства знайомилися з минулим головного міста Києва, його сучасністю і говорили про майбутнє, співали українських пісень, милувалися краєвидами Києва на фотографіях. Привітав присутніх Посол України в Ізраїлі Генадій Надоленко. Відбулася його зустріч з київською делеґацією, де були обговорені перспективи співробітництва Києва і Тель-Авіву. Про це також йшлося на зустрічі.

Українські гості відвідали Єрусалим, купалися в Середземному морі‚ не зважаючи на холодні дні.

Коментарі закриті.