3 березня, 2017

Дипломи отримали 200 маґістрів

У Національному університеті „Острозька академія“ 25 лютого відбулася „Конвокація-2017“ – урочиста церемонія вручення дипломів понад 200 маґістрам. За словами випускниці, маґістра журналістики Ірини Михалевич академія дала їй путівку в життя і вона надзвичайно щаслива, що навчалася саме в цьому університеті.

Під гимн студентів „Gaudeamus“‚ у виконанні академічного хорового колективу, церемонія проходила за традиціями, відродженими з часів існування Острозької академії у XVI ст.

Випускників вітали ректор академії Ігор Пасічник, перший проректор Петро Кралюк, а також почесні гості з Рівного та Острога.

Традиційно у церемонії взяли участь інсценізовані образи відомих історичних персонажів: князь Василь-Костянтин Острозький – засновник академії, та княжна Гальшка Острозька – її фундаторка.

На знак вдячности спільнота випускників-маґістрів подарувала університетові сертифікат на обладнання сучасної лябораторії.

За доброю традицією, випускники на чолі з ректором у супроводі деканів, викладачів та гостей утворили живий ланцюг, що символізувало прощання з академією.

Коментарі закриті.