29 вересня, 2016

День Незалежности України святкували в Ізраїлі

Дипломати Посольства України в Ізраїлі зустрічають гостей. (Фото: Світлана Глаз)

ТЕЛЬ-АВІВ. – 14 вересня в Музеї Ізраїля відбулося офіційне прийняття з нагоди 25-их роковин незалежности України, організоване Посольством України в Ізраїлі з підтримкою почесних консулів України в Єрусалимі та Хайфі Офера Кержнера і Арона Майберґа.

В залі зібралися шанувальники і прихильники України, аби побажати державі в ці нелегкі часи миру, висловити підтримку. Виступили Посол України в Ізраїлі Генадій Надоленко та Міністер ізраїльського уряду Софа Ландвер, яка зазначила великий внесок у розвиток Ізраїля вихідців з України, які були і президентами і прем’єрами країни, а також людей, які привезли і запровадили свою неповторну кольоритну культуру.

Пролунали державні гимни України та Ізраїля у виконанні Світлани та Михайла Бендикових. А далі відбувся концерт української музики, пісні, танцю, в якому взяли участь співаки й танцювальні дитячі колективи – Фелікс Лівшиц, Олена Кареліна, Людмила Ясинська, група „Яблуко та мед“ під керівництвом Анатолія Гейка, танцювальний колектив „Квіти веселки“.

Гості вечора – викладач Марія Фуксман з ансамблем „Квіти веселки“.

Гості вечора – викладач Марія Фуксман з ансамблем „Квіти веселки“.

На святі побували представники духовенства, ізраїльського уряду, дипломатичних місій, громадських організацій та преси.

Г. Надоленко подякував за теплі слова вітання і щирі побажання та висловив сподівання на подальші позитивні зв’язки України та Ізраїля не лише на державному, дипломатичному рівнях, але і на рівні повсякденного спілкування людей, історія яких тісно переплелася.

Коментарі закриті.