19 серпня, 2016

„День Батька“ відзначили на „Тризубівці“

Юна співачка Діяна Савчин виконує в’язанку українських народних пісень. (Фото: Роман Лужецький).

ФІЛЯДЕЛЬФІЯ. – На спортовій оселі „Тризуб“ відзначили „День батька“. Фестиваль відкрив Евген Луців молитвою „Боже великий, єдиний“. Присутні вшанували хвилиною мовчання пам’ять „Небесної сотні“ та полеглих воїнів, котрі віддали життя в Донецькій і Луганській областях за єдину Україну.

Державні гимни США й України виконав Ігор Кушнір. Далі від імени Ореста Лесюка – голови Українського Спортового Осередку „Тризуб“, ведучий привітав усіх з „Днем Батька“.

Фестиваль розпочався музикою фолкльорного гурту „Карпати“. Орест і Валентина Бородієвич виконали мелодії до пісень „Гори Карпати“, „Іванко, Іванко“, „Як літав орел“ у сучасній обробці.

Дитяча школа танцю “Волошки” під керівництвом Олега Гудемяка виконала хореографічну композицію „Привіт“ та танці з Поділля, Буковини, Закарпаття, Бойківщини, Гуцульщини.

Із добіркою українських пісень виступили юні співачки Софія Пітула та Діяна Савчин.

Одночасно з концертом на восьми футбольних полях проходив фінал чемпіонату з футболу за кубок Американської аматорської футбольної федерації. Команда з Балтимору під проводом Браяна Буґаріна стала чемпіоном і отримала кубок федерації.

Далі відбулася забава до вечора під звуки оркестри „Карпати“.

Коментарі закриті.