18 листопада, 2016

Гості прийшли у вишиванках 

Фіналісти конкурсу (зліва): Богдана Левицька, Леся Сівко, член жюрі Руслана Склярова, о. Василь Пасакас.

САВТ-БАВНД-БРУК‚ Ню-Джерзі. – Сестрицтво св. Марії при Українській православній церкві-пам’ятнику св. Андрія Первозваного провело 5 листопада вечір „Вишивані вечорниці“, на який запросило гостей звідусіль у вишиванках. На свято прийшли у вишиванках оо. Юрій Сівко, Василь Шак, Володимир Музичка, Іон Протеца, Василь Пасакас, Теодор Мазур, Юрій Осадчий, слухачі семінарії св. Софії. Гостей вітала голова сестрицтва Леся Сівко.

Після молитви розпочався обід, під час якого грали і співали Ігор Стипень та Ігор Щербан з гурту „Четверта хвиля“ з Філядельфії (а самі вони з Тернополя). На вечорі можна було придбати з благодійною метою компакт-диск з піснями І. Стипеня „Ти мені потрібна“.

Коли закінчилися дружні розмови і танці, почався конкурс на найкращу вишиванку. Жюрі, у якому були о. В. Музичка, Л. Сівко, Руслана Склярова‚ Марія Козлюк та інші знавці, запросило до кола усіх гостей у вишиванках. Під музику кожен з них по черзі виходив на представлення і короткий танець. Було нелегко вибрати найкращі шати, але судді усе ж надали першість Богдані Левицькій з Івано-Франківська та о. Василеві Пасакасові з дружиною Оксаною і сином Яковом. Відзнаки-подарунки отримали також діти.

Смачний обід приготували сестриці.

Смачний обід приготували сестриці.

Коментарі закриті.