20 жовтня, 2016

В Україні провели акцію проти війни

Активісти організації „Сили людей“ на Майдані Незалежности у Києві. (Фото: ОПАД)

КИЇВ. – Акцію „Стоп Путін! Стоп війна!“ вже вдруге за рік провели в понад 70 містах України і  світу. В Україні на акцію вийшли люди у Запоріжжі, Черкасах, Хмельницькому, Винниці, Дніпрі, Тернополі, численних районних центрах, окремих містах й містечках, зокрема й на Донбасі – Слов’янську, Краматорську, Маріюполі.

У Києві біля Посольства Росії кримсько-татарські активісти спалили зображення Президента Росії Володимира Путіна, вимагаючи негайно припинити репресії проти українського та кримсько-татарського населення в окупованому Криму.

Активісти організації „Сили людей“ (керівник Василь Болгарин) на Майдані Незалежности зібрали посилку для В. Путіна, до якої поклали іграшкову зброю – рушницю, танки, солдатиків, шолом, закликавши керівника країни-аґресора бавитися іграшками і припинити гратися людськими життями.

„Україна має відновити повну контролю над всіма ділянками кордону з Росією, а до цього просимо Захід не піднімати питання про вибори в Донбасі“, – заявив координатор Антипутінського інформаційного фронту, директор Центру зовнішньополітичних досліджень Організації Північно-Атлантичного договору (ОПАД) Сергій Пархоменко.

 

Коментарі закриті.