21 січня, 2016

В „Американському домі“ відкрилася виставка

Відвідувачі „Американського дому“ оглядають фотографії в день відкриття виставки. (Фото: Віталій Чумак / „Американський дім“)

КИЇВ. – 15 січня у приміщенні „Американського дому“ відкрилася виставка 50 світлин, зроблених учасниками фототабору молодих переселенців з зони конфлікту на сході Україні. Цей фототабір, організований відомим американським часописом „Нешнл джіогрефік“, працював у Харкові минулого літа за підтримки Аґентства США з міжнародного розвитку (USAID).

Журнал створив табір для переселенців віком від 17 до 30 років. Його учасникам необхідно було через фотографії розповісти про своє нове життя – враження, надії та тривоги. Оповідати мовою світлопису молодих людей вчили досвідчені фотографи журналу. Після шестиденного інтенсивного навчання учасники отримали фотоапарати і завдання відобразити свої враження у світлинах.

Протягом останніх кількох місяців фотовиставка експонувалася у Харкові, Запоріжжі, Дніпропетровську, Одесі, Сіверськодонецьку, Слов’янську та Львові. У Києві виставка триватиме до 30 січня.

Коментарі закриті.