16 грудня, 2016

Відкрили Центр допомоги воїнам

Експонати музею Координаційного центру.

КИЇВ. – При Київському національному економічному університеті ім. Вадима Гетьмана 18 листопада відкрито Координаційний центр допомоги учасникам бойових дій та їх сім’ям. Центр надаватиме всебічну підтримку учасникам російсько-української війни й сприятиме адаптації вояків у мирному житті.

За словами керівника Координаційного центру Вікторії Самойленко, керівництво університету пішло назустріч організаторам Центру та надало приміщення, де з військовими працюватимуть добровольці, надаючи їм юридичні консультації, проводячи перенавчання та психологічну реабілітацію. Також у центрі  будуть тренажерна заля, басейн, бібліотека‚ а також Музей героїв, де будуть зібрані експонати, що мають відношення до війни на сході України, бойові трофеї, патріотичні плякати.

На відкриття центру з’їхалися вояки з Дніпра, Запоріжжя, Києва, Кривого Рогу, Донецька, Чернігова. Гості вшанували пам’ять полеглих за волю України‚ відбувся святковий концерт.

Координаційний центр допомоги учасникам АТО створений в Києві Благодійним фондом „Коло“ та Асоціяцією правників України разом з низкою громадських ініціятив для надання правової допомоги учасникам АТО та їх сім’ям.

 

Коментарі закриті.