8 січня, 2016

Відбулася виставка політичного плякату

КИЇВ. – 26 листопада 2015 року з нагоди 82-ої річниці Голодомору 1932-1933 років – геноциду українського народу і другої річниці початку Революції Гідности в Києві відкрилася виставка політичного плякату „Злочини російського імперіялізму проти людства“.

Виставку організував Антипутінський інформаційний фронт за сприянням Музею плякату України, Конґресу Українських Націоналістів та Альянсу балто-чорноморських націй.

Виставку відкрили журналіст, громадсько-політичний діяч Сергій Пархоменко, політичний еміґрант з Азербайджану Ельхан Нурієв, вояк антитерористичної операції з Росії Олег Жданов, представники азербайджанських та українських громадянських організацій.

„На виставці є політичні плякати леґендарного художника Ніла Хасевича і сучасних авторів – музиканта Юрія Журавля, карикатуриста Георгія Ключника, плякатиста, учасника війни з Росією Юрія Неросліка. Є роботи з Америки, Европи, Росії, Казахстану, Азербайджану“, – розповів С. Пархоменко.

„Ми покажемо цю виставку не лише в Києві, але й у Світловодську, Запоріжжі, Краматорську, додамо описи до кожного плякату англійською мовою, щоб направити експозицію до Европи і Америки“, – додав Е. Нурієв.

 

Коментарі закриті.