13 квітня, 2016

Воїн Олександер Чуб переїхав США на ровері

Олександер Чуб дістався до Тихого океану. (Фото: Олег Керницький)

САН-ДІЄҐО‚ Каліфонія. – Олександер Чуб був поранений у ногу під час захисту Донецького летовища, переніс дві операції і ще дотепер має металеву арматуру в нозі. Подорожуючи на ровері, він розробляє ногу і здійснює реабілітацію після поранення. Розпочав він свою подорож на Фльориді і доїхав аж до Каліфорнії.

Але український воїн не просто подорожує на ровері, а при цьому ще й показує документальний фільм „Добровольці Божої чоти“ або „The Ukrainians“. Цей фільм розповідає про героїчний захист Донецького летовища українськими добровольцями, яких у народі назвали „кіборґами“.

Перегляд фільму відбувася 30 березня у Сан-Дієґо‚ у церковній залі Української греко-католицької церкви св. Йоана Хрестителя‚ де зібралася досить різноманітна авдиторія. Після перегляду фільму відбулося обговорення, під час якого глядачі з перших уст змогли дізнатися про війну Росії проти України.

Під враженням подорожі по США О. Чуб хоче зайнятися створенням національних парків в Україні, коли закінчиться війна з російськими окупантами.

Коментарі закриті.