5 серпня, 2016

Вислід благодійних виступів Анички

На сторінці Фундації було поінформувано читачів про виступи української співачки Анички (Чеберенчик) зі Львова, яка мешкає в Каліфорнії з своїм чоловіком Ярославом Меркелом‚ членом Фундації ім. Івана Багряного.

На сході США Аничка цього року вже закінчила 15 благодійних концертів, зібравши 65,009 дол., які передала на лікування українських воїнів, що ставили опір російським терористам на сході України та родинам загиблих вояків. Аничка щиро дякує всім українським організаціям, священикам, які допомогли їй організувати виступи та всім учасникам на тих концертах‚ на яких вона виконувала українські народні, авторські та англійські пісні.

Вона виступала в Купер-Ситі та Сейнт-Петерзбурзі на Фльориді, Ворені в Мишиґені, Пармі в Огайо, Чикаґо, Рочестері та Ню-Йорку, Пасейку в Ню-Джерзі, Гартфорді та Стемфорді‚ Конектикат, в столиці Вашінґтоні, Бостоні та інших містах.

Вона зібрала на своїх виступах в 2015 року на заході США й на цих виступах разом 99,586 долярів., які й передала за призначенням. У Европі вже виступала в Антверпені в Бельгії, а тепер зупинилася в Україні у Львові. Вона плянує виступати в Києві, Львові, Івано-Франківську‚ а також у Польщі.

Коментарі закриті.