21 липня, 2016

Вдруге почалася школа англійської мови 

Учасники благодійної літньої школи англійської мови.

ЗАЗДРІСТЬ, Тернопільська область. – 3 липня в Музейно-меморіяльному комплексі ім. Патріярха Йосифа Сліпого відбулось відкриття другої благодійної літньої школи англійської мови. Проєкт, організатором та головним спонзором якого є Релігійне Товариство українців-католиків „Свята Софія“, розпочато минулого року для дітей з родин учасників війни, переселенців, дітей-сиріт та семінаристів Тернопільської духовної семінарії. Цього року організатори залучили також дітей з багатодітних родин та спудеїв Київської Трьохсвятительської семінарії Української Греко-Католицької Церкви.

Протягом трьох тижнів 22 учасники програми віком від 15 до 22 років з Донецької, Житомирської, Івано-Франківської, Львівської, Тернопільської, Харківської та Черкаської областей вивчатимуть англійську мову на початковому, середньому, вищому та найвищому рівнях. Лекції ведуть кваліфіковані викладачі зі США Трейсі Берґ, Марта Пенкальська, Анастасія Камінська й Ірина Іванкович. Передбачено багатоплянові заняття з граматики, розмовної мови, читання, розуміння зі слуху, майстерности писання. Вечірні лекціі включають перегляд та обговорення кінофільмів, співи та кляси з американської кухні.

У програмі школи – щоденні молитви, вервиця, Хресна дорога, Літургія англійською мовою, проща до Зарваницької Божої Матері. Для активного дозвілля обладнали спортивний майданчик, заплянували екскурсії визначними місцями України.

До проведення літньої школи долучилися Тернопільсько-Зборівська митрополія УГКЦ, Українська Католицька Освітня Фундація в Чикаґо, Фундація Українського Вільного Університету та Українська кредитова кооператива в Ню-Йорку.

 

Коментарі закриті.